0541 513 699
Home » Bestaande bouw

Technodak: degelijke dakbedekking


Een lekkage na heftige regenval. Een weggewaaid dak door een storm. Onderhoud voor het verlengen van de levensduur. Woningen, bungalows, bedrijfshallen en onderwijsgebouwen. Voor ieder vraagstuk over dakbedekking voor platte daken, bieden wij een oplossing. Dat doen wij voor de beste kwaliteits-prijsverhouding en eerlijk advies. Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik wil een reparatie of onderhoudIk wil dakrenovatie

Het dak op voor maatwerk advies


Als wij iets doen, doen we het graag goed. Een vakman van Technodak komt daarom altijd persoonlijk langs om het dak te bekijken. Daarna geven wij een advies of prijsindicatie. Want waar deuren standaard maten hebben, is geen enkel dak hetzelfde. Het aantal vierkante meters en soort materiaal variëren. Het ene dak heeft lichtkoepels, de andere zit gesitueerd boven de badkamer. Al deze aspecten vormen uiteindelijk een advies op maat.

Dit is Technodak

Onze Twentse nuchterheid zie je terug in onze samenwerking. Wij adviseren eerlijk. Omdat wij directe lijnen met A-merken hebben, blijven wij goed op de hoogte van de laatste technische innovaties. Daar vertellen we graag over in ons advies. Heb je vragen? Bel ons gerust.

Meer over Technodak