0541 513 699
Home » Nieuwbouw

Dakbedekking voor nieuwbouwprojecten


Bij een nieuwbouwproject komt er een hoop kijken. Door onze jarenlange ervaring kan jij met vertrouwen het realiseren van dakbedekkingen aan een partner als Technodak over laten. Wij communiceren met andere partijen, zoals leveranciers van groendaken, bestrating en zonnepanelen. Zo behoud jij de focus voor andere zaken omtrent de nieuwbouw.

Technodak voor jouw nieuwbouwproject

  • Dakbedekking voor platte daken
  • Tien jaar garantie op waterdichtheid en materialen
  • Proactief adviseren over ontwikkelingen, zoals zonnepanelen en groendaken
  • Ervaring en kennis opgebouwd sinds 1965

Degelijk advies voor jouw nieuwbouw dak


Ieder nieuwbouwproject is anders. Het ene heeft een vast bouwplan, de ander meer bewegingsruimte. Verwacht van ons deskundig en eerlijk advies. Of de kaders nu wel of niet uitgetekend zijn. Daarmee waarborgen wij de kwaliteit van onze dakbedekking. In ons advies houden wij altijd rekening met het budget en de wensen van het project. En ontvang je gewoon recht door zee vakmanschap.

Controle van het dak

Bij grootschalige nieuwbouwprojecten met meerdere vakmensen op het dak staat veiligheid en precisie op de eerste plek. Het zorg dragen voor deze elementen nemen wij serieus. Daarom houden wij als ‘dakregisseur’ de controle over de werkzaamheden. Onze collega’s komen daardoor niet voor verrassingen te staan en jij weet wat je kunt verwachten.

Meer dan een dak voor nieuwbouw

Een opdracht is bij ons geen eenmalig klantcontact. Het is de start van een prettige samenwerking. We bouwen aan onze klantrelaties en onderhouden nauw contact. We bellen en komen langs. We houden je op de hoogte van de voortgang en zorgen voor een zorgeloos projectverloop. Heb jij vragen? Dan staan wij voor je klaar.

Waar kunnen wij mee helpen?

Neem contact op