0541 513 699
Home » Reparaties en onderhoud

Dak repareren of onderhouden


Jij hebt een ervaren dakdekker nodig. Omdat het binnen lekt. Of omdat je een lekkage juist wilt voorkomen. Technodak staat voor je klaar. Voor particulieren, de zakelijke markt, woningcorporaties en iedereen die een vakkundige oplossing zoekt. Wij komen graag langs om je met goed en eerlijk advies verder te helpen.

Neem contact op Meer over Technodak

Dak repareren


Storm, sneeuwval en een regenbui zijn vaak de redenen dat wij daken repareren. Onze servicedienst komt zo snel mogelijk kijken hoe wij het probleem kunnen oplossen. Nadat duidelijk is wat er moet gebeuren, stellen wij een advies en bijbehorende offerte op. Is die akkoord? Dan plannen wij de werkzaamheden in om het dak te repareren. Vakkundig en zonder poespas.

Dak onderhouden


Een lekkage aan het dak? Negen van de tien keer is gebrek aan onderhoud de oorzaak. Dat is heel eenvoudig te voorkomen door een onderhoudscontract opstellen. Met jaren aan ervaring zien onze experts hoe vaak wij moeten langskomen. In een bosrijke omgeving is dat bijvoorbeeld vaker dan midden in het stadscentrum. Vervolgens voeren wij de werkzaamheden periodiek uit en zorgen wij dat de dakbedekking nog jaren meekan.

Redenen om voor Technodak te kiezen

Er zijn genoeg Twentse dakdekkers te vinden. Waarom moet je bij ons zijn? Wanneer jij er zeker van wilt zijn dat je een langdurige oplossing met tien jaar dakgarantie in huis haalt. Wanneer je op zoek bent naar eerlijk advies, kwaliteit, ervaring en een bedrijf die op de hoogte is van de laatste technieken. Wanneer je transparante communicatie belangrijk vindt en als jij, net als wij, waarde hecht aan een fijne samenwerking. Dan schakel je Technodak in.

Laat je dak repareren en onderhouden door Technodak
Neem contact op