0541 513 699
Home » Renovatie

Klein- tot grootschalige dakrenovaties


Wanneer een woning of wooncomplex onderhanden wordt genomen, staat ook de renovatie van het dak op de agenda. Pijnpunten worden eruit gehaald en je kunt naar wens nieuwe innovaties toevoegen. Laat je dak renoveren door Technodak en ontvang eerlijk advies, tien jaar garantie op waterdichtheid en materiaal, een goede klantrelatie en innovatief vakmanschap.

Dat bieden wij keer op keer. Of dat nu voor een bungalow, appartementencomplex of complete woonwijk is. Of voor particulieren, zakelijke klanten of woningcorporaties. Onze experts voeren het allemaal uit. Ontdek de mogelijkheden.

Neem contact opMeer weten over ons

Laat ons meekijken


Voor een goed onderbouwd advies komen wij altijd langs. Er komen namelijk een hoop technische aspecten bij kijken die wij goed kunnen zien als wij aanwezig zijn. Zo zien onze mensen meteen om wat voor dak het gaat en of we rekening moeten houden met warmte of vocht. Bovendien leveren wij daardoor een beter advies over brandveiligheid en isolatie. Plan een afspraak in en ontdek de mogelijkheden.

Voor de zakelijke markt
Dakbedekking voor utiliteitsbouw vergt een maatwerk aanpak. Wij komen langs, gaan met je in gesprek en komen met een deskundig advies waarin wensen en budget samenkomen.

Dak renoveren met innovatie

Met het renoveren van een dak bereid je een woning of pand voor op de toekomst. Houd bijvoorbeeld rekening met de eventuele plaatsing van zonnepanelen. Want hoewel dat misschien nog ver weg klink, ben je wel voorbereid als je de keuze over vijf jaar wel maakt. Wij zijn op de hoogte van dit soort innovaties. Dit nemen wij altijd mee in ons eerlijke advies. Zo maak jij weloverwogen beslissingen.

Materialen voor dakbedekking

  • Kunststof (TPO, PVC, POCB)
  • EPDM
  • Bitumen

 

Ondersteuning van woningcorporaties

Naast het vakkundig uitvoeren van onze werkzaamheden, onderhouden wij het contact met de buurt. Wij vertellen wanneer we langskomen en maken een praatje als we er zijn. Voor vragen mogen ze altijd op onze schouder tikken. Onze service wordt namelijk niet alleen gekenmerkt door ons vakmanschap. Ook spelen wij in op de behoeftes van de buurt en doen wij ons best om iedereen tevreden te houden.

Na renovatie komt onderhoud

De oorzaak van negen van de tien lekkages? Het gebrek aan onderhoud. Voorkom dit door een dakdekker periodiek langs te laten komen. Onderhoud zorgt bovendien voor een langere levensduur en verhoogt de brandveiligheid. Ook is het een voorwaarde voor onze waterdichte garantie van tien jaar. Ga met een onderhoudscontract voor zekerheid.

Schakel Technodak in voor dakrenovatie.

Neem contact op