0541 513 699
Home » Over ons

Maak kennis met Technodak


Dat wij goed vakmanschap leveren, schreeuwen wij niet van de daken. Liever laten wij je dat binnen onze werkzaamheden als dakdekkersbedrijf zien. Met een eerlijk advies waarin wensen, budget, duurzaam rendement en wet- en regelgeving samenkomen. Vervolgens vertalen wij dat naar goed vakmanschap op het dak. Combineer dat met onze Twentse nuchterheid en we hebben het DNA van Technodak goed samengevat.

Neem contact opMeer zien van ons

“In 1999 kwam ik het dakbedekkingsvak in om daar uiteindelijk voor altijd te blijven. Sindsdien zorg ik nu voor een soepel verloop van iedere opdracht.” 
Arjan zûm Grotenhoff – Vestigingsleider

Zelf opleiden van medewerkers


Alleen met goed opgeleide medewerkers kun je vakmanschap waarborgen. Technodak investeert in opleidingsmogelijkheden voor toekomstige dakdekkers. Voor hen die hun passie voor het werken in de hoogte hebben ontdekt of willen ontdekken. Zo creëren we kansen en behouden we de kwaliteit waar Technodak voor staat.

Samenwerkingen


Wie zegt kwaliteit te leveren, kan niet anders dan met A-merken werken. Wij hebben nauwe banden met onze fabrikanten die ons inlichten over innovaties. Ook zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie VEBIDAK waar wij samenwerken met concullega’s waarmee wij samen op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Oorsprong Technodak

Technodak ontstond in 1965 in Oldenzaal als familiebedrijf en leverde onder meer dakmaterialen en liftkranen. Vandaag de dag is dat uitgegroeid tot een regionaal dakdekkersbedrijf voor particulieren en de zakelijke markt.

Technodak is een onderdeel van Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is een technische dienstverlener met meerdere locaties in Nederland.

Meer weten over Hoppenbrouwers Techniek