0541 513 699
Home » Diensten

Kies een nieuw dak, renoveer of repareer: dit zijn onze diensten


Dakdekkersbedrijf Technodak legt nieuwe dakbedekking aan binnen iedere branche en renoveert, repareert en onderhoudt daken. Sinds 1965 staat vakmanschap en goede klantrelaties centraal en daar staan we vandaag de dag nog steeds om bekend. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waar kunnen we mee helpen?
Neem contact op

Nieuw dak voor nieuwbouw


Wanneer wij nieuwe daken realiseren, ontvang jij een advies met oog op de toekomst. Zo adviseren wij onder meer over de aanleg van zonnepanelen en groendaken. Wij houden daarbij rekening met de bestedingsruimte en vinden de balans tussen de begroting en kwaliteit.

Meer over nieuwbouwprojecten

Dak renoveren

Vervang een verouderd dak voor een nieuw dak. Een dakrenovatie zorgt voor een toekomstbestendige en veilige omgeving. Wij renoveren allerlei daken: van bungalows en woningen tot appartementencomplexen en complete woonwijken. Ontdek onze maatwerk aanpak.

Meer over renovaties

Dak repareren

De Nederlandse weersomstandigheden zorgen soms onverhoopt voor lekkages en andere problemen aan het dak. Met onze service staan wij voor je klaar. Wij repareren daken en zorgen dat die weer jaren mee kunnen. Dat doen wij met eerlijk advies.

Meer over dakreparaties

Dak onderhouden

Met gedegen onderhoud verleng je de levensduur van het dak. Wij adviseren daarom altijd om onderhoud te plegen. Met ons onderhoudscontract reinigen we de daken en voeren wij kleine reparaties uit. Samen bespreken we hoe vaak we moeten langskomen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de werkzaamheden zonder te veel overlast uitgevoerd worden.

Meer over dakonderhoud

Advies over dakveiligheid

Veilig in de hoogte werken vraagt om andere disciplines dan wanneer je werkzaamheden op de grond uitvoert. Wij adviseren over veiligheid aan de hand van wet- en regelgeving en maken risico-inventarisaties.

Neem contact op