0541 513 699

Uitvoering dakbedekking nieuwbouw Truckservice Heisterkamp Transport


Home » Projecten » Heisterkamp dakbedekking

Technodak heeft de dakbedekking gerealiseerd van de nieuwe “state of the art” Truckservice van Heisterkamp Transport te Oldenzaal. Het nieuwe bedrijfspand wordt energieneutraal met zonnepanelen, vloerverwarming en de modernste apparatuur.

Het dak met een oppervlakte van ca. 2.015 m² wordt voorzien van kunststof dakbedekking (TPO- bedekking, BMI Icopal Evergaurd, kleur wit). Deze rol heeft een SRI-waarde (Solar Reflectance Index) van 101: dat wil zeggen 85% van de zonnestralen worden weerkaatst en 92% van de opgenomen warmte wordt weer afgegeven aan de omgeving in plaats van aan de onderliggende ruimte.

Deze constructie is positief voor de airco-installatie welke de koellucht over het dak aanzuigt. Hierdoor is de binnentemperatuur 2 á 3 graden lager dan bij toepassing van traditionele zwarte dakbedekking. Ook het rendement van de zonnepanelen zal hoger liggen, aangezien de temperatuur op het dak lager is met witte bedekking (ca. 30-40 graden) dan met zwarte bedekking (ca. 60- 70 gr).

 

Wij bedanken Niehof Aannemersbedrijf voor de opdracht en wensen de medewerkers van Heisterkamp Transport alvast veel succes en werkplezier in de nieuwe Truckservice!

Architect: PR8 Architecten, bouwbegeleiding: RW Bouwinzicht.

https://www.niehofbv.nl/nieuws/nieuwbouw-truckservice-heisterkamp-transport/