0541 513 699

Renovatie dakbedekking 70 woningen De Riet te Almelo


Home » Projecten » Renovatie dakbedekking 70 woningen

Voor onze opdrachtgever “Woningcorporatie Beter Wonen” heeft Technodak de renovatie van de dakbedekking van 70 woningen in woonwijk “De Riet” te Almelo gedaan.

De daken van achterbouwen, dakkapellen en dak-opbouwen worden voorzien van nieuwe dakbedekking. Bestaande grindballast, dakbedekking en plakplaten worden hierbij verwijderd.

De nieuwe dakbedekking bestaat: uit 2- laags bitumen dakbedekking met toplaag Soprema Optima 4 C3 FR, rood- bruin gemineraliseerd, en een onderlaag Varyflex 370P14. Deze constructie is goed voor een waterdichte laag van 7 mm dik. Mocht blijken dat er een gedeelte dakbeschot of muurplank verrot is dan wordt dit direct door onze medewerkers vernieuwd.

 

Eén van de belangrijkste speerpunten voor de opdrachtgever, naast het aanbrengen van kwalitatief goede daken, is het “geruisloos” aanbrengen van de nieuwe daken. Dat wil zeggen: geen overlast veroorzaken en alles in goed en sociaal overleg met de bewoners. Tot nu is Technodak daar tot volle tevredenheid van de woningcorporatie Beter Wonen en haar bewoners al vele jaren in geslaagd.