0541 513 699

Renovatie en verduurzaming 176 appartementen Twekkelerveld te Enschede


Home » Projecten » Renovatie en verduurzaming 176 appartementen Twekkelerveld te Enschede

In de Enschedese wijk Twekkelerveld zijn we, in opdracht van Plegt-Vos, aan de Maanstraat gestart met de renovatie en verduurzaming van 176 appartementen.  Het gaat hierbij om 6 appartementencomplexen die in de komende twee jaar gerenoveerd worden.

Dakbedekking

Bij het eerste appartementencomplex zijn de bestaande goten opnieuw ingewerkt met Resitrix SK W Full Bond EPDM-dakbedekking. Hierbij is de bestaande bitumen bedekking vervangen door een EPDM-bedekking. Deze dakbedekking is volledig zelfklevend en wordt zonder open vuur aangebracht. Resitrix SK W Full Bond EPDM-bedekking is duurzaam en voorzien van een EPD- certificaat, Environmental Product Declaration (milieuproductverklaring). Tevens wordt de dakbedekking van de dakterrassen vernieuwd.

Duurzaam en toekomstbestendig

Met de renovatie verbetert woningcorporatie De Woonplaats in samenwerking met Plegt-Vos de appartementen op het gebied van duurzaamheid, geluid en technische conditie. Doel is een duurzaam en toekomstbestendige woning voor de huurder die zij als prettig en comfortabel ervaren.